header incluziv 147841

TÂRG DE PROMOVARE A STRUCTURIILOR DE ECONOMIE SOCIALĂ

Pentru promovarea structuriilor de economie socială, Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partener 3 în cadrul proiectului “INCLUZIV – o sansa pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841’’, a organizat un târg de promovare a acestor structuri dezvoltate în cadrul proiectului.

1

În data de 18.12.2015 a avut loc targul de promovare a structurilor de economie social , locatia de desfășurare a fost în București, la Hotelul Rin Grand (Soseaua Vitan-Birzesti, nr.7D, sector 4, etaj.13, Sala Amsterdam) în intervalul orar: 10.00-14.00.

2

Obiectivul general al proiectului “INCLUZIV – o sansa pentru grupurile vulnerabile” este dezvoltarea de structuri de economie sociala, in vederea promovarii economiei sociale in randul grupurilor vulnerabile din regiunile Sud-Muntenia, Centru si Bucuresti –Ilfov.

3

Asociatia pentru Pastrarea Traditiilor Culinare – Partenerul 3 în cadrul acestui proiect, iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 2 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local.

1

Târgul s-a adresat în egală masură potenţialilor clienti, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip, care au fost invitaţi, dar şi publicului larg.

 4

Târgul s-a bucurat de un real success.

0 comments on “TÂRG DE PROMOVARE A STRUCTURIILOR DE ECONOMIE SOCIALĂAdd yours →

Leave a Reply