header incluziv 147841

INVITAȚIE TÂRG DE PROMOVARE

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni !

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale;

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale;

Educatie tehnologica pentru inclziune sociala (I-SET), POSDRU/173/6.1/S/147557

Asociatia pentru Pastrarea Traditiilor Culinare – Partener 3

 

INVITAŢIE

Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partener 3 în carul proiectului “Educaţie tehnologică pentru incluziune socială (I-SET)”, POSDRU/173/6.1/S/147557, are deosebita plăcere de a vă invita la targul de promovare a structurilor de economie socială organizată în cadrul proiectului.

Targul va avea loc în data de 24.11.2015, la Rin Grand Hotel, Şoseaua Vitan – Bărzeşti, Nr.7D, Sector 4, Bucuresti, Etaj 13, Sala Monte Carlo, în intervalul 14:00-18:00.

Obiectivul general al proiectului “Educaţie tehnologică pentru incluziune socială (I-SET)” este acela de a creşte capacitatea de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale prin dezvoltarea a 11 structuri de economie socială pentru persoanele vulnerabile din regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia şi Vest.

Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partenerul 3 în cadrul acestui proiect, iniţiază, consolidează, susţine și promovează 2 structuri de economie socială dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local, și anume:

– Centru de recrutare şi plasare forță de muncă

– Brutărie

Targul se adresează în egală masură potenţialilor clienți, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Targul nu va fi cu vânzare.

În cadrul targului vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care să ruleze pe toata perioada de desfășurare a expozitiei, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 23.11.2015 inclusiv la adresa de email office@aptc.ro.

Mai multe informatii puteti gasi la adresa de site http://aptc.ro/proiecte/i-set/.

0 comments on “INVITAȚIE TÂRG DE PROMOVAREAdd yours →

Leave a Reply