header incluziv 147841

Invitație expoziție de promovare

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013-Investeşte în oameni !

Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale;

Domeniul major de intervenţie 6.1: Dezvoltarea economiei sociale;

Educatie tehnologica pentru inclziune sociala (I-SET), POSDRU/173/6.1/S/147557

Asociatia pentru Pastrarea Traditiilor Culinare – Partener 3

 

                                                               INVITAŢIE            

Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partener 3 in carul proiectului “Educaţie tehnologică pentru incluziune socială (I-SET)”, POSDRU/173/6.1/S/147557, are deosebita plăcere de a vă invita la expoziţia de promovare a structurilor de economie sociala organizată în cadrul proiectului.

Expoziţia va avea loc în data de 17.11.2015, în Sala Galeriilor de Artă din Giurgiu, strada Mircea Cel Bătrân , Bl 92, în intervalul 14:00-18:00.

Obiectivul general al proiectului “Educaţie tehnologică pentru incluziune socială (I-SET)” este acela de a creşte capacitatea de a realiza o dezvoltare locală durabilă şi inclusivă la nivelul comunităţilor locale prin dezvoltarea a 11 structuri de economie socială pentru persoanele vulnerabile din regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Muntenia şi Vest.

Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partenerul 3 în cadrul acestui proiect, iniţiază, consolidează, susţine şi promovează 2 structuri ale economiei sociale dezvoltate de grupurile vulnerabile, ca instrument flexibil şi durabil pentru dezvoltarea economică, crearea de bunăstare şi de locuri de muncă la nivel local, și anume:

– Centru de recrutare şi plasare forță de muncă

– Brutărie

Expozitia se adresează în egală masură potenţialilor clienti, altor beneficiari de fonduri europene de acest tip care vor fi invitaţi, dar şi publicului larg. Expozitia nu va fi cu vânzare.

In cadrul expozitiei vor exista standuri de prezenatre pentru structurile de economie socială expozante. Este indicată participarea cu orice tip de materiale promotionale: banner, rollup, flyer, afise, brosuri, prezentari care sa ruleze pe toata perioada de desfasurare a expozitiei, etc.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 16.11.2015 inclusiv la adresa de email office@aptc.ro.

 

0 comments on “Invitație expoziție de promovareAdd yours →

Leave a Reply