header incluziv 147841

Expoziție de promovare a structuriilor de economie socială

Asociaţia pentru Păstrarea Tradiţiilor Culinare, Partener 3 în cadrul proiectului “INCLUZIV – o sansa pentru grupurile vulnerabile”, POSDRU/173/6.1/S/147841’’, a organizat o expoziție  de promovare a  structuriilor de economie socială dezvoltate în cadrul proiectului.

4

Expoziția a avut loc în data de 21.12.2015, la Rin Grand Hotel, din Şoseaua Vitan – Bărzeşti, Nr.7D, Sector 4, Bucuresti, Etaj 13, Sala Monte Carlo, în intervalul orar 12:00-16:00.

1

Obiectivul general al proiectului ” INCLUZIV – o sansă pentru grupurile vulnerabile” este dezvoltarea de structuri de economie socială, în vederea promovării economiei sociale în randul grupurilor vulnerabile din regiunile Sud-Muntenia, Centru și București –Ilfov.

3

Expoziția de promovare a structurilor de economie socială s-a adresat în egală masură potenţialilor clienți, altor beneficiari de structuri de economie socială care au fost în calitate de  invitaţi, cât şi publicului larg. Expoziția nu au avut caracter comercial.

6

În cadrul expoziției au existat standuri de prezentre pentru structurile de economie socială expozante. Fiecare structură a participat cu  materiale promoționale: bannere, rollup-uri, flyere, afișe, broșuri, cât și prezentări care să ruleze pe toată perioada de desfășurare a expoziției, etc

234546

Expoziția s-a bucurat de un real success.

 

0 comments on “Expoziție de promovare a structuriilor de economie socialăAdd yours →

Leave a Reply