Don Catering

CĂLĂTORIA CULINARĂ ALĂTURI DE DON CATERING CONTINUĂ

Aseară ne-am reîntâlnit la Miele Center pentru a da startul celei de-a doua excursii gastronomice marca Don Catering.

Don Catering organizează expediții gustative prin punctele cardinale ale bucatăriei românești, îmbinând legumele și fructele de sezon, specialitățile la cuptor și produsele de panificatie proaspete în meniuri versatile și aromate.

Chef Johnny Șușala si Chef Nico Lontras și-au provocat invitații să redescopere aromele rafinate și elegante într-un spectacol de live cooking.

Invitaților li s-au prezentat câteva dintre felurile ce vor compune viitoarele meniuri Don Catering. Printre mâncărurile pregătite de Chefi s-au numărat:

Friptură de porc la cuptor în sos de vin și varză roșie,

_MGL8555

Burtă de porc fiarta în vin cu mirodenii pe pat de piure de mazăre cu avocado si crutoane din pâine cu morcov,

_MGL8493

Caracatiță pe pat de salată cu alge,

_MGL8430

Supă cream de dovleac cu crutoane din pâine de secară,

_MGL8446

Perle de branză cu mere si scorțișoară.

_MGL8491

Meniurile au fost pregătite cu atenție de cei doi maeștri ai bucătariei.

0 comments on “CĂLĂTORIA CULINARĂ ALĂTURI DE DON CATERING CONTINUĂAdd yours →

Leave a Reply