Imagini care fac cât o mie de… arome

Luna trecută ne-am întâlnit la Miele Center cu parteneri fideli, dar și cu prieteni noi pentru a sărbători lansarea Don Catering, printr-un spectacol de live cooking și o degustare ce ne-a purtat papilele gustative într-o călătorie culinară plină de surprize. Cele trei meniuri pregătite de Chef Johnny Şuşala şi Chef Nico Lontras au prezentat într-o formă inedită feluri și ingrediente tradiționale pentru a scoate în evidență bogăția aromatică și influențele culturale care dau savoare bucătăriei românești.

Invitații au putut testa câteva dintre felurile ce vor compune viitoarele meniuri Don Catering. Printre mâncărurile alese s-au numărat piure de mazăre cu crutoane din pâine de secară, salată de sfeclă cu cimbrișor, roast beef în crustă de piper cu salată de năut și smoothie din fructe de pădure, pregătite cu ingeniozitatea și atenția la detalii cu care ne-au obișnuit cei doi bucătari.

În Valea Dragului se lucrează cu spor pentru ca pachetele de relaxare marca Don Catering să condimenteze cât mai curând zilele bucureștenilor. Până atunci, coacem un nou eveniment pentru prieteni; urmăriți-ne în continuare pentru a nu rata îmbarcarea în următoarea noastră călătorie!

 

 

DSC_8705

DSC_8718 - Copy

DSC_8719 - Copy

DSC_8750 - Copy

DSC_8752 - Copy

DSC_8816 - Copy

DSC_8817

DSC_8866

DSC_8887

 

0 comments on “Imagini care fac cât o mie de… aromeAdd yours →

Leave a Reply